Britney Spears bikineissä – upeassa rantakunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on keskittynyt viime vuosien aikana pääasiassa Las Vegasissa järjestettävissä konserteissa esiintymiseen. Taannoin poptähden sosiaalisessa mediassa jakamat rohkeat videot aiheuttivat fanien keskuudessa ihmetystä, kun laulaja tanssahteli bikineissä ilman syytä.

Nyt poptähti on jälleen nähty bikineissä, kun hän oli lomailemassa Havaijilla yhdessä siskonsa Jamie Lynnin kanssa.

Britney Spears kertoi taannoisen videon kuvauksissa haluavansa pitää hauskaa. Videolla kuultu Breathe On Me kappale julkaistiin In the Zone -albumilla jo vuonna 2003, mutta sille ei koskaan tehty musiikkivideota. Siksi laulaja päätti jakaa itse kiusoittelevan tanssivideon, jossa kappale kuullaan taustalla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash