Nainen pääsi katsomaan jakapalloa – Ronaldo antoi muistoksi mustan silmän

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen jalkapallofani Sarah Arcand oli ollut innoissaan siitä, että hän oli päässyt katsomaan Santiago Bernabeussa pelattua jalkapallo-ottelua, jossa Real Madrid ja Sevilla pelasivat vastakkain. Vielä iloisempi nainen oli kuitenkin siitä, että pelin aikana jalkapallotähti Cristiano Ronaldo antoi hänelle mustan silmän.

Sarah Arcand kuvasi videolle kun Cristiano Ronaldo oli potkaisemassa vapaapotkua maalia kohti. Ronaldo potkaisi jalkapallon maalin yli yleisöön, jossa se osui Arcandiin. Nainen istui juuri maalin takana ja sai pallon kasvoihinsa, minkä vuoksi hänen silmäänsä ympäröivä iho mustui.

Ronaldon voimakkaat potkut ovat onnistuneet osuessaan murtamaan jopa fanien käsivarsia aiemmin, minkä vuoksi naisella kävikin hyvä tuuri, että hän säästyi pelkällä mustalla silmällä eikä murtanut luita kasvoistaan. Nainen kommentoi vielä jälkeenpäin Twitterissä olevansa kunnossa ja pitävänsä tapausta hienona muistona.