Kim Kardashian ja Emily Ratajkowski topless-kuvassa yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian onnistui taannoin nousemaan otsikoihin poseeraamalla Twitterissä alasti. Nyt Kim on julkaissut jälleen uuden vähäpukeisen selfien, tällä kertaa toisen tämän hetken kohutuimpiin seksisymboleihin lukeutuvan tähden kanssa.

Kim Kardashian jakoi Twitterissä kuvan, jossa hän ja amerikkalaismalli Emily Ratajkowski poseeraavat vessan peilin edessä yläosattomissa. Kummatkin näyttävät kameralle reteästi keskisormea, Emily jopa kaksin kappalein.

– Kun me ollaan ihan… Kummallakaan ei ole mitään päälle puettavaa LOL, Kardashian kirjoitti.

Koska Twitter ei salli täyttä alastomuutta, ovat tähtien rinnat sensuroitu kuvassa mustilla palkeilla. On kuitenkin melko varmaa, että tämäkin otos tulee herättämään kohua niin kansan syvien rivien kuin muiden julkisuuden henkilöiden keskuudessa sosiaalisessa mediassa.