Miehen vuokravideo 14 vuotta myöhässä – poliisi pidätti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksinhuoltajaisä James Meyers yllättyi todenteolla, kun poliisi pysäytti hänet Pohjois-Carolinassa rikki menneen takavalon vuoksi. Kun viranomainen teki rutiinitarkastuksen 37-vuotiaan miehen tietoihin kävi ilmi, että hänestä oli annettu pidätysmääräys.

James Meyers ei ollut uskoa kuulemaansa. Poliisi joutui pidättämään lastaan kouluun vieneen miehen, koska hän ei ollut palauttanut vuonna 2002 videovuokraamosta lainaamaansa Sormet pelissä -elokuvaa. Meyers kehuu poliisien olleen hienovaraisia ja hyvinkäyttäytyviä, mutta tilanne oli omituinen ja hän odottaa tapauksesta oikeudenkäyntiä.

Moni ihmettelee, kuinka amerikkalaisilla poliiseilla on aikaa jahdata tämän tason pikkurikoksia. Tapauksesta uutisoineen WSOC9-kanavan mukaan saataviaan penännyt videovuokraamo on jo lopettanut toimintansa. Sormet pelissä on puolestaan useiden järjestöjen ja kriitikoiden mielestä huonoin koskaan julkaistu elokuva.