Nainen haastoi Red Bullin oikeuteen – energiajuomat tappoivat pojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Energiajuomia on ollut markkinoilla vasta muutaman vuosikymmenen ajan, eikä niiden pitkäiaikaisvaikutuksia voida tietää tarkasti. Se on kuitenkin yleisessä tiedossa, että energiajuomissa on runsaasti lisäaineita, sokeria ja piristäviä ainesosia. Ann Lemley uskoo, että hänen poikansa kuoli Red Bulliin.

Ann Lemleyn 44-vuotias William-poika kuoli vuonna 2014. Nainen on satavarma, että Williamin kuoleman aiheutti hänen runsas energiajuomien nauttiminen. Nainen väittää, että Red Bull ei ole kertonut terveysvaaroista tarpeeksi selkeästi ja hän vaatii yhtiöltä yli 35 miljoonan dollarin korvauksia.

Hänen poikansa oli nauttinut vaarallisen määrän kofeiinia ja lisäaineita ennen kuolemaansa. Kuolinsyyksi määriteltiin sydänvaivat. Lemley väittää, että Red Bull on ollut tietoinen vakavista vaaratekijöistä, mutta ei ole kertonut niistä kuluttajille tarpeeksi selkeästi. TMZ ei tavoittanut energiajuomayhtiön edustajaa antamaan lausuntoa asiasta.