Mitkä muodot! Jessica Simpson esitteli bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jessica Simpson taisteli pari vuotta sitten pitkään ylipainonsa kanssa, mutta sitten hän ryhtyi laihduttamaan toden teolla. Projekti onnistui, ja samalla hän onnistui tekemään itselleen satojen miljoonien dollarien omaisuuden.

Parhaillaan Jessica lomailee Meksikon Los Cabosissa, jossa hänet kuvattiin eilen pitkästä aikaa bikineissä. Julkkistähden vartalo on edelleen todella upeassa rantakunnossa.

Jessica Simpson on kertonut julkisuudessa avoimesti paino-ongelmistaan. Lasten syntymisen jälkeen tähtösen paino alkoi jojoilla ja Jessica joutui turvautumaan ammattilaisten apuun painonhallinnassaan. Parin vuoden aikana tähtönen sai karistettua ylipainonsa. Jessica tienasi sievoisen summan markkinoimalla yhdysvaltalaista painonhallintaohjelmaa samalla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash