Nintendo-huhu leviää verkossa: ”Markkinoiden tehokkain”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Konsolijätti Nintendo on parhaillaan valmistelemassa uutta Nintendo NX -konsolia. Tulevasta laitteesta ei ole juurikaan julkaistu virallisia tietoja, mutta tämä ei ole estänyt huhujen leviämistä verkossa.

Tuoreiden väitteiden mukaan Nintendo NX tulisi olemaan markkinoiden tehokkain konsoli. Forbes-uutistoimisto kertoo väitetystä tietovuodosta, jonka mukaan laite ylittäisi kapasiteetiltaan esimerkiksi Playstation 4 -konsolin.

Reddit-sivustolla jaettujen tietojen mukaan Nintendo NX:n ohjain olisi kosketusnäytöllä varustettu, kuten yhtiön aikaisemmassa Wii U -konsolin tapauksessa. Ohjaimen kerrotaan myös toimivan itsenäisenä laitteena, jolla voi pelata minipelejä.

Väitteisiin kannattaa tietenkin suhtautua skeptisesti niin kauan kuin Nintendo ei ole vahvistanut niitä. Taannoin Reddit-sivustolla levisi esimerkiksi kuva väitetystä Nintendo NX -ohjaimesta. Kuva paljastui myöhemmin huijaukseksi.