Tyttöbändin povipommi kurvikas kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Aubrey O’Day nousi aikoinaan Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Usein todella paljastavissa asuissa poseerannut Aubrey kuvattiin tällä kertaa erittäin näyttävässä valkoisessa asussa, kun hän oli saapumassa NBC Universalin lehdistöpäivään Westlaken Four Seasons -hotelliin.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia, mutta julkaisurintamalla on kuitenkin ollut melko hiljaista. Aika näyttää julkaistaanko yhtyeeltä vielä uutta musiikkia.

Splash
Splash
Splash
Splash