Hiuslaite vai seksiväline? Keskusteluohjelman naiset lehahtivat punaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksimieliset ihmiset elävät naureskellen, sillä he löytävät huvittavia piirteitä lähes kaikista asioista. Nyt viraalihitiksi on noussut video, jolla esitellään nutturan sisään asennettava hiuslaite. Valitettavasti monen mielestä laite muistuttaa enemmän penistä kuin kampauksissa käytettävää välinettä.

Amerikkalainen keskusteluohjelma Take Five and Company esitteli taannoin katsojilleen Hot Bun -nimisen hiuslaitteen, joka on tarkoitettu nutturan sisään muhkeutta tuomaan. Kun yksi juontajista ottaa vaahtomuovisen kampaustuotteen käteensä, ei hän pysty pidätellä nauruaan.

Naiset punastuvat ja naurun hekotusta kuuluu jopa kameroiden takaa. Huvittava tilanne kärjistyy siihen, kun yksi juontajista nappaa penistä muistuttavan Hot Bunin käteensä ja viskaa sen kulhoon. Video on kiertänyt viraalina jo muutaman vuoden ajan.