19-vuotias Bella Hadid rannalla – mallinmitoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias huippumalli Bella Hadid ihastutti taannoin fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseerasi viettelevästi paljastavassa mekossa yhdessä hius-stylisti Bryce Scarlettin kanssa. Nyt hän on suunnannut lomailemaan julkkisten suosimalle paratiisisaarelle.

Bella kuvattiin eilen nauttimassa rantaelämästä St. Barthsin saarella, jossa hän pulahti meren vilvoittaviin aaltoihin valkoisissa uikkareissa.

Bella Hadid esiintyi hiljattain muun muassa Harper’s Bazaar -lehden kansikuvamallina. Daily Mail -lehden mukaan Bellan menestystarina muotimaailmassa on vasta aluillaan ja odotettavissa on, että kaunottaresta tullaan vielä kuulemaan enemmän tulevaisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash