Lentomatkustaja ei lopettanut joogaamista – lento kääntyi takaisin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

United Airlines -lentoyhtiön matkustajakone on joutunut keskeyttämään lennon ja kääntymään takaisin Honolulun kentälle hankalan lentomatkustajan vuoksi. Tokioon matkalla ollut kone palasi lähtökentälle, kun 72-vuotias matkustaja alkoi käyttäytyä uhkaavasti henkilökuntaa kohtaan.

Mies oli noussut lentokoneen käytävälle joogaamaan eikä hän ollut suostunut menemään paikalleen istumaan. Kun lentoemot yrittivät keskeyttää miehen joogan, alkoi hän huutaa ja käyttäytyä aggressiivisesti. Tilanne äityi uhkaavaksi, kun miehen vaimo puolusti henkilökuntaa ja vaati miestään istumaan.

Metro-lehden mukaan mies yritti lyödä muita matkustajia, kun he yrittivät saada miehen istuutumaan laskeutumisen ajaksi. Lentokentällä joogaajaa oli vastassa viranomaiset. Miehen sekavan käytöksen vuoksi hänet vietiin tarkkailtavaksi. Vaimon mukaan mies ei ollut nukkunut kunnolla 11 päivään ja hän oli kärsinyt ahdistuksesta. Mies oli yrittänyt lievittää oireitaan joogaamalla epäonnisin tuloksin.