Omistaja teki kissan takapuolesta elefantin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikkienomistajat tykkäävät pilailla ja nauraa lemmikkiensä kustannuksella. Monesti lemmikit tekevät omatoimisesti jotain hauskaa, mutta usein omistajat myös hieman parantelevat tilanteiden koomisuutta pukemalla eläinten ylle jotain huvittavia asusteita.

Tällä kerralla eräs kissanomistaja keksi tehdä kissansa takapuolesta elefantin. Kissan ollessa makuuasennossa omistaja oli huomannut, että sen takapuoli näyttää aivan elefantin päältä ja heiluva häntä elefantin kärsältä.

Kissan omistajan ei tässä tilanteessa tarvinnut lisätä kissalle mitään muuta kuin kaksi tekosilmää, jotka saivat täydennettyä illuusion elefantin päästä. Omistaja oli näyn vuoksi ilmeisesti niin huvittunut, että päätti kuvata kissansa takapuolta videolle myös muiden ihmisten ihasteltavaksi.