Antti Tuiskulle kultaa ja platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuiskun joulukuussa julkaistu single Party (papiidipaadi) on ylittänyt platinarajan. Lisäksi hänen helmikuussa ilmestynyt uusin singlensä Pyydä multa anteeks kunnolla on ylittänyt kultarajan.

Antti Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara
AnttI Tuisku Polar Sound Festivaleilla, Kuva: Stara

Jalometallien lisäksi Antilla on viime aikoina ollut syytä juhlaan, sillä viime hän voitti 11. maaliskuuta uransa ensimmäiset Emma-pystit. Tuisku palkittiin Vuoden miessolistina, Vuoden albumista ja Vuoden popalbumista. Antin tuorein single Pyydä multa anteeks kunnolla julkaistiin 26. helmikuuta, ja se nousi suoraan Spotifyn toiseksi kuunnelluimmaksi.

Tällä hetkellä Antin pitää kiireisenä valmistautuminen Peto Show’hun, joka nähdään Hartwall Arenalla.

– Aion nautiskella keväästä, treenata kovasti tuleviin Hartwall Arenan keikkoihin ja niinsanotusti elää tätä unelmaa täysillä. Tunnen edelleen suurta kiitollisuutta kaikkia fanejani kohtaan. Saan jakaa näitä juttuja heidän kanssaan ja he myös pitävät omalla tavallaan pääni kasassa, Antti kiittelee.