K17-elokuvasta jättihitti – Deadpool nousi eniten tuottaneimmaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ryan Reynoldsin tähdittämä supersankariseikkailua ja roisia huumoria yhdistelevä Deadpool nousi yllätyshitiksi niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa. Nyt elokuva on jälleen rikkonut ennätyksiä lippuluukulla.

Deadpool on noussut kaikkien aikojen eniten rahaa tuottaneeksi lapsilta kielletyn R-ikärajan Yhdysvalloissa saaneeksi elokuvaksi. R-ikäraja tarkoittaa, että elokuva on kiellletty alle 17-vuotiailta. Yhteensä 746 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti kerännyt toimintakomedia tiputti Variety-lehden mukaan kärkipaikalta aikaisemmin ennätystä pidelleen Matrix Reloaded -elokuvan.

Ryan Reynoldsin tähdittämä Deadpool on vastoin 20th Century Fox -tuotantoyhtiön odotuksia tuottanut moninkertaisesti takaisin 58 miljoonan dollarin budjettinsa. The Hollywood Reporter -lehden mukaan elokuvan jatko-osa on jo suunnitteilla.