Suomalaisduo Tom & Hills menestyy kansainvälisillä listoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuden Energy In Magic -singlensä julkaissut Tom & Hills on kansainvälistä suosiota nauttiva suomalainen elektronisen musiikin tuottajaduo. Parhaillaan parivaljakkoa ollaan ajamassa läpi kansainvälisesti poikkeuksellisen voimakkaasti.

– Energy in Magic on nostettu Universalin Pohjoismaiseksi prioriteetiksi Aviciin, Tove Lon ja Lukas Grahamin rinnalle joten kiitorata kansainväliseen menestykseen on auki. Seuraavat viikot tulevat näyttämään, tuleeko biisistä joidenkin ennustama iso kansainvälinen kesähitti, kertoo Universal Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen.

Tom & Hillsin tyyli on sekoitus progressiivista housea. Kansainvälistä radiosoittoakin haalinut duon uusi single Energy in Magic nousi ennen julkaisua UK Upfront Club Chart -listan sijalle seitsemän. Kappaleen vierailevana tähtenä kuullaan yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Jared Lee, joka on tuottanut kappaleita muun muassa Jason Derulolle, Jordin Sparksille sekä New Kids on the Blockille.