DJ Orion lähtee XmiX-kiertueelle ympäri Suomea

Viihdeuutiset · Stara.fi

YleX-radiokanavan perjantai-illoista tuttu DJ Orion suuntaa tänä keväänä kiertueelle. XmiX-kiertue juhlistaa lähes vuosikymmenen radiotyötä elektronisen tanssimusiikin puolesta, kun se suuntaa toukokuun alussa tien päälle yli kymmenen kaupunkia kattavalle ja puoli vuotta kestävälle kiertueelle.

XmiX-hengessä kiertueella nähdään Suomen DJ-taivaan kirkkaimpia tähdiä, kuten Proteus, Lenno, Heikki L ja Milla Lehto. XmiXin jalkautuessa kaupunkeihin ihmisille tarjoutuu samalla mahdollisuus osallistua ohjelman sisältöön. Kiertue pysähtyy esimerkiksi Tampereen Unionissa, Jyväskylän Escapessa, Turun Börsissä, Oulun Tivolissa ja Kotkan Soolossa.

– Mukana kiertueella on tämän maan parhaat DJ:t, hyvät frendit ja muutoinkin boogie, jota on kiva myötäelää ja jakaa. Monien YleX:n perjantai-illan biisien ja XmiXien kohdalla on tullut mietittyä, et pääsisipä näitä fiilistelemään just tän kuulijakunnan kanssa kunnon äänentoistolla tanssilattialla just nyt. No, nyt pääsee, DJ Orion iloitsee kiertueestaan.

Kiertueen flyerit ovat kuin toisesta maailmasta, sillä ne hyödyntävät huippumodernia lisätodellisuutta. Älypuhelimen näytön läpi katsoessa XmiX-kiertueen flyerit paljastavat ennenjulkaisematonta musiikkia ja kiertuesisältöä Suomen ykkösartisteilta, kuten Darudelta, Orkidealta ja Joonas Hahmolta.