Kissa raateli Miley Cyrusin – rajut verinaarmut Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on julkaissut netissä kuvia kivuliaista arvistaan. Eläinrakas tähtönen oli joutunut osalliseksi kissatappelua ja sen seurauksena hän oli saanut verta vuotavia haavoja otsaansa ja käsiinsä. Miley kertoi Instagramissa, että kissa oli antanut hänelle selkäsaunan.

Poptähti omistaa neljä lemmikkikissaa ja ilmeisesti yksi niistä oli syyllistynyt tähden raatelemiseen. Daily Mail -lehden mukaan kaunotar ei ole paljastanut kuka kissoista oli syypää kivuliaisiin haavoihin.

Fanit epäilevät, että Miley on mennyt kissojensa välille syttyneen kärhämän väliin. Lemmikkikissat Harlem, Shanti Om Bb, Kiki ja Lilo elävät yleensä sulassa sovussa, mutta kuten tavallisissa perheissä on tapana, myös lemmikit tappelevat välillä keskenään.

fucked up by a pussy cat fuuuuuuuck ???????

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Fuuuuuuuck ??????

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Fuuuuuuuck ??????

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi