Rovaniemelle uusi kaupunkifestivaali RolloPOP – mukana ultimaattinen Stara VIP

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rovaniemellä järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna uusi kaupunkifestivaali RolloPOP. Kaupungin ydinkeskustassa 29. – 30. heinäkuuta järjestettävän tapahtuman ensimmäiset julkistetut esiintyjät ovat Erin, Happoradio, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika, Anssi Kela ja Apulanta.

– Festivaali on syntynyt tarpeesta saada Keskuskenttää hyödynnettyä ja kaupunkikuvaa elävöitettyä. Rovaniemeläiset ansaitsevat oman cityfestarin. Toivon, että kaikki Rovakadun yrittäjät ja muut alueen toimijat laittavat kalentereihinsa RolloPOPin ja miettivät kuinka voivat olla mukana tässä tuhansia festivaalivieraita vastaanottavassa viikonlopussa, kertoo promoottori Petri Lehtinen.

Edellä mainittujen tähtien lisäksi festareiden jatkoilla Hotel Santa Clausissa lavalle nousevat ysärihuuman kotimaiset ykköstähdet, perjantaina Waldo’s People ja lauantaina DJ Matti Airaksinen.

RolloPOP–festivaalin yhteistyökumppaneita ovat Stara, ROPS ja Lippu.fi. Festivaalin ylivoimaisin lippu on Ultimaattinen STARA VIP, jonka maksaa 299 euroa viikonlopulta. ROPS VIP maksaa 139 euroa ja Kultainen ROLLO VIP 118 euroa viikonlopulta. Tavalliset kahden päivän liput maksavat 68 euroa.