Sampo Kaulanen lähti Tuurin kyläkauppaan: ”Hattu pois päästä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on noussut jättisuosioon sosiaalisen median kautta, kun hänen Jounin Kauppansa on noussut maan tykätyimmäksi ja tunnetuimmaksi kyläkaupaksi. Ennen Jounin Kauppaa tätä valtikkaa piti hallussaan Tuurin Kyläkauppa ja sen kauppias Vesa Keskinen.

Tänään Sampo Kaulanen suuntasi Tuuriin tutustumaan Keskisen Kyläkaupan ja sen ympäristön tarjontaan. Alueelle on kasvanut kyläkaupan kylkeen monipuolinen tarjonta matkailualan palveluja lukuisista kaupoista hotelliin saakka. Myös Kaulanen on ollut tänään vaikuttunut näkemästään.

– Hattu pois päästä ja iso peukku Vesalle! Työllistää 450-650 ihmistä plus laajentamiset pelkästään omassa pajassa. Alue saattaisi muutenkin olla hiukan erinnäköinen ilman puotia, Sampo Kaulanen kirjoitti Facebookissa.

– Meillä varmaan tontti loppuu kesken mutta mallia pitää ottaa kuinka överiksi kaiken voi tehdä ja tuskin on vauhti hiipumassa mitä laajennustyömaasta pysty päätteleen.