Jen Selter lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo noin yhdeksän miljoonaa seuraajaa.

Selterin kanssa maailman seuratuimman fitness-kaunottaren tittelistä kilpailee Michelle Lewin, jolla on tällä hetkellä hieman vähemmän seuraajia. Viime päivinä Jen on poseerannut Instagramissa näyttävissä kuvissa muun muassa bikineissä ja valkoisessa iltapuvussa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Selterin Instagramilla on lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Turn up 🎉 #BootyPoppin 💃🏻

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Happy Saturday loves!! 💋💋

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

🔙 @ it 😎

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Uusimmat