Mikä peppu! Julkkiskaunottaren pakaroissa viesti Trumpille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koomikko ja mediapersoona Chelsea Handler on julkaissut Instagramissa rohkean kuvan, jossa hän poseeraa ikkunaa vasten pienissä alushousuissa. Yläosattoman kaunottaren selkää ja pakaroita koristaa Donald Trumpille osoitettu viesti.

41-vuotias kaunotar on viestin mukaan sitä mieltä, että ”Trump on peräaukko”. Suorasanainen nainen ei ole hillinnyt julkisuudessa esittämiään mielipiteitään, vaan hän on kuvien lisäksi arvostellut Trumpia kärkkäin kommentein.

Alastomuutta esittelevän kuvan lisäksi Chelsea oli lisännyt Instagramiinsa otoksen Donald Trump -piñatasta. Meksikossa vieraillut tähtönen kantoi kädessään presidenttiehdokasta muistuttavaa piñataa ja hän etsi omien sanojensa mukaan sopivaa puuta, johon sen ripustaisi. Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu Chelsea on monien muiden yhdysvaltalaisten tavoin huolestuneita Trumpin menestymisestä vaaleissa.

Sometimes we swim above water and sometimes we swim on the sea floor. I'll meet you wherever you are.

Kuva, jonka Chelsea Handler (@chelseahandler) julkaisi

Just walking through the streets of Mexico looking for a good tree. #chelseashow #netflix #may11

Kuva, jonka Chelsea Handler (@chelseahandler) julkaisi