Täydellinen nainen Eva Longoria kuumempi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Eva Longoria julkaisee Instagramissa ajoittain suloisia kuvia, ja äskettäin hän poseerasi esimerkiksi Jose Antonio Bastonin kanssa. Nyt hän on suunnannut pitkästä aikaa juhlimaan Hollywoodin pintabileisiin.

Eva Longoria ikuistettiin, kun hän oli saapumassa emännöimään New Yorkissa järjestettyä Elizabeth Taylor White Diamonds 25th Anniversary Celebration -tapahtumaa upeassa valkoisessa asussa.

Eva Longoria ja Jose Antonio ovat seurustelleet vuodesta 2013. Daily Mail -lehden mukaan kosinta tuli Evalle yllätyksenä, sillä hän ajattelin parin lomailevan Dubaissa vain osallistuakseen Global Gift -gaalaan Dubain kansainvälisillä elouvafestivaaleilla. Loman kohokohdaksi lopulta paljastui kosinta. Kuvista päätellen kaksikko on onnensa kukkuloilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash