Lumikin sisko saa oman Disney-elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki tietävät ilkeän äitipuolen koitosten vuoksi ongelmiin joutuneen ja seitsemän kääpiön kanssa ystävystyneen Lumikin tarinan. Mahdollisesti tunnetuin tulkinta Grimmin veljesten sadusta on Disney-yhtiön piirroselokuva Lumikki ja seitsemän kääpiötä.

Harva kuitenkaan tietää, että lumikilla on myös Rose Red -niminen sisar. Nyt Disney-yhtiö on tuottamassa elokuvaa tästä vähemmän tunnetusta Grimmin veljesten satuhahmosta. Elokuvaversiossa Red Rosen täytyy yhdistää voimansa Jörö-kääpiön kanssa rikkoakseen Lumikin ylle langetetun kirouksen.

Rose Red -elokuvan tuottaa Tripp Vinson, joka on valmistelemassa myös Aladdinin toiveita toteuttavasta hengestä kertovaa Genies-elokuvaa. Elokuva tullaan toteuttamaan oikeiden näyttelijöiden voimin animaation sijaan. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä Lumikin siskon rooliin on kaavailtu.