Rihanna voitti tärkeän palkinnon – voimakas kiitospuhe koskettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokavuotisessa Black Girls Rock! Awards -palkintogaalassa juhlittiin jälleen tummaihoisten naisten onnistumisia ja saavutuksia. Tänä vuonna Rihanna voitti gaalassa vuoden Rock Star -palkinnon ja piti palkinnon noutamisen yhteydessä gaalayleisölle koskettavan ja voimakkaan puheen.

Rihanna kiitti puheessaan ensimmäisenä tapahtuman järjestäjiä siitä, että he ovat saaneet aikaan televisioidun gaalan, jossa juhlitaan pelkästään tummaihoisten naisten saavutuksia. Rihanna kiitti myös äitiään ja isoäitiään, jotka ovat artistin mukaan vahvimpia hänen tuntemiaan naisia.

Puheessaan Rihanna vitsaili tietävänsä, että hän ei välttämättä ole mikään paras esikuva muille ihmisille. Laulaja kertoo olevansa kuitenkin hyvä esimerkki siitä miten nainen voi menestyä olemalla täysin oma itsensä. Rihanna kehottaa vielä lopuksi kaikkia naisia rakastamaan itseään, koska silloin kun nainen osaa rakastaa itseään hän ei enää haluaisi olla kukaan muu.