Selena Gomezin tiukka toppi ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kamppailu Instagramin seuratuimman tähden tittelistä käy kuumana. Loppuvuodesta Taylor Swift syrjäytti Kim Kardashianin Instagramin seuratuimman henkilön paikalta. Äskettäin kilpailussa nähtiin yllättävä käänne, kun Selena Gomez tuli takavasemmalta ohi ja vei Swiftiltä Instagramin suosituimman tähden halutun paikan 70 miljoonalla seuraajallaan.

Nyt Selena on saanut huomiota sosiaalisen median sijaan myös tosielämässä, kun hän saapui Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle erittäin tiukkaan valkoiseen toppiin sonnustautuneena.

Aika näyttää, aiheuttaako tiukka some-kilpailu seuraajista pahaa verta Selena Gomezin ja Taylor Swiftin välille. Mashable-sivuston mukaan yksi varteenotettava syy Selenan suosion nousulle on se, että hän ottaa faninsa huomioon sosiaalisessa mediassa. Tähti nimittäin vastailee Instagramissa usein faniensa kuviin ja kommentteihin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash