StaraTV Lontoossa: Esittelyssä Huawei P9 – tässä syy kaksoiskameraan!

Digi StaraTV Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

StaraTV käväisi keskiviikkona Lontoossa tilaisuudessa, jossa teknologiayhtiö Huawei julkisti uudet lippulaivansa, Huawei P9 ja P9 Plus -älypuhelimet. Nyt haastattelussa ovat Huawein markkinointijohtaja Sofia Lehtimäki ja kuluttajatuotteiden johtaja Mika Engblom, jotka kertovat uutuuslaitteesta lisää.

Android Marshmallow 6 -käyttöjärjestelmää käyttävässä Huawei P9 -laitteessa on 5,2-tuumainen 1080p Press Touch -näyttö ja se on 6,95 millimetriä paksu, eli hieman ohuempi kuin esimerkiksi Applen iPhone 6. Yksi älypuhelimen merkittävimmistä ominaisuuksista poikkeuksellisen tehokas 3.000 mAh:n akku, johon saadaan viisi tuntia puheaikaa jo 10 minuutin latauksella.

Huawei P9 -älypuhelimessa takana kaksi 12 megapikselin Leica Summarit H1:2 2/27 ASPH -linssin kameraa ja salama. Toinen kameroista on mustavalkoinen ja toinen värillinen. Kahden kameran myötä kuvien tarkennusta voidaan muuttaa myös jälkikäteen.