Bella Thorne pienenpienissä bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta.

Parhaillaan Bella lomailee Miami Beachilla, jossa hänet bongattiin eilen paparazzikuviin bikineissä yhdessä Dani-siskonsa kanssa. Neitokaiset etsivät rantavedestä kadonnutta sormusta, ja etsintään he saivat apua paikalla olleen miehen metallinpaljastimesta.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash