Koirankakan viereen tehty viiri ihmetytti: ”Aamulla piti hierasta silmiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajien tulisi aina muistaa ottaa kävelyille mukaansa koirankakkapussi, johon he voivat kerätä lemmikkinsä jätökset. Moni jättää kuitenkin edelleen koiransa ulosteet maahan, mikä on alkanut raivostuttamaan muita ihmisiä.

Facebookissa levisi aiemmin kuva maahan jätetystä koirankakasta, jonka viereen oli laitettu viiri. Viiri oli suojattu kontaktimuovilla ja siinä luki: ”Koirat syövät paskaa, sitten nuolevat naamanne”. Viirin tekijä oli ilmeisesti suuttunut siitä, että koiran jätöksiä ei oltu kerätty maasta.

Johanna Talus oli käynyt alueella kävelemässä ja tehnyt kuvan ottaneen henkilön kanssa saman havainnon koiran jätöksistä, jotka oltiin liputettu. Talus ihmetteli kuitenkin sitä, että ympärillä olevat muut jätteet eivät näyttäneet häiritsevän ketään. Talus julkaisi Facebookissa kuvakollaasin, johon hän on kuvannut lähistöllä näkemiään roskia, joiden maatumiseen menee jopa 1.000 vuotta.

– Aamulla piti hierasta silmiä, kun Faebookkia selatessa silmiin osu kuva koiranpaskasta. Eikä siinä vielä kaikki, se paska oli liputettu! Virallisesti kevät on alkanut, TAAS jauhetaan kaikille tutusta aiheesta eli koiranpaskasta!

Nainen halusi kuvallaan osoittaa, että koiran jätökset tulevat katoamaan paikalta paljon aiemmin kuin sen viereen tehty muovilla päällystetty viiri, koska koirankakan maatumiseen kuluu aikaa vain yhdestä kolmeen kuukauteen.

Aamulla piti hierasta silmiä, kun Faebookkia selatessa silmiin osu kuva koiranpaskasta. Eikä siinä vielä kaikki, se…

Posted by Johanna Talus on Tuesday, April 5, 2016