Vanessa Hudgens esitteli bikinikurvinsa – harvinainen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanessa Hudgens ja hänen poikaystävänsä viettivät ystävänpäiväviikonloppua romanttisissa merkeissä upeista kalliomuodostelmista tunnetussa Arizonan Sedonassa. Äskettäin viranomaiset epäilivät kaksikon syyllistyneen vandalismiin matkallaan, kun Vanessa julkaisi epäilyttävän kuvan verkossa.

Parhaillaan Vanessa lomailee Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin pitkästä aikaa bikineissä. Hudgens ei kovin usein poseeraa julkisilla paikoilla vähissä vaatteissa.

Arizonan Sedonan luonnonpuiston kalliot lasketaan valtion omaisuudeksi, ja näin ollen niiden vahingoittaminen on lainvastaista. TMZ-julkaisun mukaan maksimirangaistus rikoksesta on 5.000 dollarin sakot ja kuusi kuukautta vankeutta. Rakastavaiset olivat kaivertaneet kallion pintaan omat nimensä ja sydämen. Vanessa ja hänen poikaystävänsä selvinnevät tapauksesta sakkorangaistuksin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash