Lääkärit julkaisivat selfien synnytyssalista – someraivo repesi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikolaisen sairaalan lääkärit ovat tehneet vakavan virhearvioinnin ottaessaan kuvan vastasyntyneestä vauvasta ja julkaisemalla sen Facebookissa. Kuvassa miehet poseeraavat vauvan kanssa siten, että pieni lapsi ”istuu” lääkärin olkapäällä.

Kuva on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa raivoisan kohun ja nyt sairaala on käynnistänyt tapauksesta tutkinnan. Daily Mail -lehden mukaan lääkärit tulevat saamaan kovia sanktiota asiattomasta käytöksestään. Vaikka kuvan julkaisut taho on poistanut otoksen sosiaalisesta mediasta, on siitä edelleen kopioita verkossa.

Calpulalpan sairaala ei ole paljastanut kuvassa esiintyvien henkilöiden henkilöllisyyttä. Sairaalan johto on pahoitellut työntekijöidensä ajattelematonta käytöstä. Ihmiset ovat olleet raivoissaan erityisti tavasta, jolla lääkärit ovat kohdelleet pientä vauvaa. Joidenkin mielestä lääkärit ovat käsitelleet lasta kuin palkintoa, jonka he ovat saaneet suoritettuaan tehtävänsä.