Guns N’ Roses esiintyi Las Vegasissa – Axl Rose esiintyi pyörätuolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi rockmaailman merkityksekkäimpiä yhtyeitä, Guns N’ Roses hajosi 23 vuotta sitten, mutta monien värikkäiden vaiheiden jälkeen yhtyeen alkuperäinen kokoonpano teki äskettäin paluun. Axl Rose nousi nimittäin vanhojen yhtyetoveriensa kanssa lavalle yllätyskeikalla West Hollywoodissa.

Yhtyeen paluun suurin yksittäinen keikka tullaan näkemään pian Coachella-festivaaleilla, mutta yhtye tekee runsasti muitakin keikkoja. Eilen Axl Rose, Slash ja kumppanit nousivat lavalle Las Vegasissa, josta varsinaiset areenakeikat käynnistyivät.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat