Näyttävä poliisioperaatio: Moottoripyöräpoliisit jahtasivat chihuahuaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Franciscon Golden Gate -sillalla nähtiin sunnuntai-aamuna vauhdikas takaa-ajo. Tilanteen aiheutti seikkailun makuun päässyt pienikokoinen koira. Viranomaiset saivat varhain sunnuntai-aamusta ilmoituksia irallaan olleesta koirasta.

Karkulainen jäljitettiin Golden Gate -sillalle. Moottoripyöräpoliisit lähtivät jahtaamaan sillan läpi kulkevaa tietä pitkin juoksutta pientä mustaa chihuahuaa.

Pienen koiran saaminen talteen osoittautui viranomaisille yllättävän haastavaksi. Lopulta yksi poliiseista onnistui kuitenkin hämäämään eläintä samalla, kuin toinen nappasi sen takkinsa suojaan. Takaa-ajosta kuvatut videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Ponch-nimen saaneen chihuahuan omistajaa ei toistaiseksi ole tavoitettu. Mikäli omistajaa ei tavoiteta viikon sisällä, luovutetaan koira adoptioon.