Naistenlehti jakoi vaarallisen kauneusniksin – älä kokeile itse!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Irtoripsien liimaaminen on tarkkaa puuhaa eikä se luonnistukaan helposti ilman harjoittelua. Suosittu naistenlehti Cosmopolitan julkaisi YouTube-kanavallaan kuitenkin hieman epätavallisemman niksin irtoripsien liimaamiseen, joka näytetään meikkitaiteilijan avulla.

Videolla meikkitaiteilija Vincent Oquendo liimaa irtoripsiä Bodhi-nimiselle mallille. Meikkaaja näyttää samalla kaikille oman niksinsä siihen miten irtoripset voi kiinnittää huomaamattomammin. Mies näyttää, että liima laitetaankin ripsien sisäpuolelle ulkopuolen sijaan, jolloin ripsiliima ei näy ripsien tyvessä.

Video on julkaistu aprillipäivänä, minkä vuoksi moni onkin ollut sitä mieltä, että video on aprillipila. Muut ammatikseen meikkaavat henkilöt ovat kommentoineet videota ja varoittaneet ihmisiä kokeilemasta tätä vaarallista tekniikkaa. Kommentoijat ovat ihmetelleet, minkä vuoksi videossa ei ole selvennetty sitä onko se pelkkä pila vai ei. Joka tapauksessa ripsiliimaa ei tulisi koskaan asettaa niin lähelle silmää, että se on vaarassa koskettaa silmämunaa.