Yhteisö järjesti kodittomalle pariskunnalle häät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koditon Tampassa asuva pariskunta Evelyn Adams ja Rocky Barlett ovat olleet yhdessä 22 vuotta. Pariskunta on jo pitkään unelmoinut omista häistä, mutta haaveet avioliiton solmimisesta ovat saaneet väistyä huonon taloudellisen tilanteen vuoksi.

Tampassa ihmiset saivat kuulla, että kolme vuotta kodittomana ollut pariskunta haluaisi mennä naimisiin, minkä jälkeen kaikki alueen asukkaat alkoivat lahjoittamaan rahaa heidän unelmiensa häitä varten. Asukkaat onnistuivat kustantamaan parille juhlapaikan, ruoat, juomat, kukat ja puvut sekä morsiamelle että sulhaselle.

Pariskunta kertoi WFLA News -uutisille häiden olevan suuri unelmien täyttymys. Häät ja avioliiton solmiminen ovat kodittomalle pariskunnalle myös uuden alku. Avioparina he pääsivät Huffington Post -sivuston mukaan asunnonhaussa paremmalle sijalle, minkä vuoksi heidän hakemukselleen näytettiin vihreää valoa. Evelyn ja Rocky pääsevät yhteisön tuen ansiosta viimein muuttamaan yhdessä omaan kotiinsa.