Caitlyn Jennerillä ei ole ikävä elämää miehenä – salasi asiaa koko elämänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner korjasi taannoin sukupuolensa ja nykyään hänet tunnetaan Caitlyn Jennerinä. Hänen on I Am Cait -realityohjelmansa alkoi tällä viikolla suomalaisella AVA-kanavalla.

Caitlyn Jenner kertoo, että hän pelkäsi vuosikausia paljastuvansa. Hän oli miehenä ollessaan ajanut aina hotelleihin pukeutumaan naiseksi. Hän salasi todellista minäänsä koko aiemman elämänsä ajan. Sukupuolensa korjannut nainen kysyi monta kertaa itseltään, miksi hänen oli pakko mennä hotelliin ja pukeutua naiseksi.

– Pohdin, mitä jännitystä sain asiasta. Vai oliko kyse vain kiinnijäämisen pelosta? Kaikista eniten pelkäsin, että taipumuksestani kerrottaisiin ensimmäisenä valtamedian toimesta, 66-vuotias Caitlyn paljastaa New!-lehdelle.

– Olen koko elämäni yrittänyt tulla toimeen itseni kanssa tuloksetta. Minulla oli ongelmia jo lapsena, ja kyseessä oli asia josta ei puhuttu 50- tai 60-luvulla. Salasin kaiken urheilun avulla, eikä minun tällöin tarvinnut pohtia niitä sen enempää koko maailman kanssa, entinen olympiavoittaja jatkaa.

Nyt naisen elämään ilmeisen hyvin sopeutunut Caitlyn Jenner elää naisena ja etsii elämäänsä rakkautta. Hän oli naimisissa parikymmentä vuotta Kardashianien klaanin matriarkka Kris Jennerin kanssa. Caitlyn on toiminut monen henkilön esikuvana julkitulon jälkeen.