Piknikin karmiva käänne – dingo yritti varastaa taaperon

Ohhoh! · Annika Kela

Australialaisperheen päiväretki rannalla on päättynyt kauhunsekaisiin tunteisiin Kimberleyssa, Länsi-Australiassa. Paikalle eksynyt utelias dingo oli nimittäin yrittänyt varastaa perheen kuopuksen raahamalla tätä rannalla.

The ABC-sivuston mukaan vanhemmat olivat huomanneet rannalla tallustelevan dingon, mutta he eivät olleet pitäneet sitä vaarallisena. Sitten villikoira oli nähnyt taaperolla jotain, mikä kiinnosti sitä. Dingo yritti aluksi varastaa lapselle kuuluneen pehmoleluelefantin.

Koska pienokainen ei suostunut antamaan leluaan dingolle, oli se tarttunut kiinni lapsen vaipasta. Taapero kaatui maahan ja villikoira veti lasta vaipasta perässään. Vanhemmat kuulivat lapsensa itkevän ja he juoksivat hätyyttämään dingon tiehensä.

Perheen onneksi villikoira ei ollut satuttanut taaperoa vakavasti. Lapsi oli saanut pieniä naarmuja ihoonsa siinä yhteydessä, kun dingo oli tarttunut vaipasta kiinni. Lähistöllä sijaitsevan retkeilyalueen puistonvartijat ovat aikoneet tarkkailla tilannetta, sillä sen lisäksi, että dingon on raportoitu varastelleen retkeilijöiltä eväitä, on se nyt myös yrittänyt varastaa lapsen.