Nainen teki karun virheen – lähetti poikaystävän meikkiostoksille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet eivät välttämättä tiedä naisten kosmetiikasta kovinkaan paljon, mikä on täysin normaalia. Tämän vuoksi kauneudenhoitoon liittyvät hankinnat kannattaa naisen tehdä aina itse, minkä eräs nainen sai huomata poikaystävän vaikean kauppareissun jälkeen.

Tyttöystävä oli kirjoittanut poikaystävälleen kauppalistan ja laittanut hänet ostamaan vaaleanpunaista mattahuulipunaa, tekoripset ja kuivashampoota. Mies otti kiltisti kauppalistan mukaansa ja lähti meikkiostoksille. Hän kaipasi tyttöystävältään kuitenkin apua ja konsultoi häntä viestien välityksellä.

Mies sekoitti heti aluksi kynsilakan ja huulipunan keskenään, minkä jälkeen nainen huomasi tehneensä ison virheen. Mies kuitenkin vakuutti kumppanilleen pystyvänsä hoitamaan hankinnat kunhan nainen opastaa häntä puhelimen välityksellä. Kun sekava ostoskierros oli lähellä päätöstä mies sai kuitenkin huomata, että hän olikin jättänyt vahingossa lompakkonsa kotiin.

GF sent me to get makeup