Poliisikokelaan nolo moka – Harrison Fordille pitkä rikosrekisteri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian Huntington Beachilla harjoittelevan poliisikokelaan huolimattomuus on ollut vähällä kostautua massiivisella tavalla. Kokelas oli nimittäin harjoittelutilanteessa testannut poliisien kirjausjärjestelmää ja hän oli luonut näyttelijälegenda Harrison Fordille pitkän rikosrekisterin.

Harjoittelija oli kirjannut järjestelmään, että 73-vuotias näyttelijä oli pidätetty Kaliforniassa suoritetun poliisioperaation yhteydessä ja häntä epäiltiin asuinkumppaninsa pahoinpitelystä. Sen lisäksi tiedoissa kerrottiin, että Fordin hallusta oli löydetty huumeita, jotka poliisi oli takavarikoinut.

TMZ-viihdesivuston mukaan harjoituksen päätteeksi kokelaan oli määrä poistaa tekaisemansa ilmoitus. Sen sijaan hän oli tallentanut sen. Rikollisten pidätysmääräykset, pidätyskuvat ja tiedot ovat julkisia, joten mikäli toimittajat olisivat huomanneet Fordin pidätysmääräyksen olisi siitä voinut nousta valtaisa mediakohu. Onneksi poliisilaitos huomasi virheen ajoissa ja se ehdittiin korjata järjestelmään ennen kuin moka paljastui julkisesti.