Matkustajaparille järkyttävä tekstiviesti – lentokapteeni keskeytti lentoonlähdön

Ohhoh! · Annika Kela

The Etihad Airways -lentoyhtiön kapteeni on keskeyttänyt lentoonlähdön saatuaan tietää lentomatkustajiaan koskevasta hätätilanteesta. Australiaan matkalle lähtenyt pariskunta oli saanut tekstiviestin, jossa kerrottiin, että heidän lapsenlapsensa teki kuolemaa sairaalassa.

Lentokone oli ehtinyt edetä kiitoradalle, kun matkustamohenkilökunta ilmoitti kapteenille huolestuttavasta tilanteesta. Lentokapteeni ymmärsi tilanteen vakavuuden ja keskeytti lennon. Hän ohjasi koneen lähtöportille ja päästi isovanhemmat ulos koneesta.

Manchester Evening News -lehden mukaan kaikki lennolla olleet matkustajat ylistivät kapteenin päätöstä. Pariskunta poistui koneesta, heille luovutettiin heidän matkatavaransa ja sen lisäksi heitä oli auto odottamassa lentokentän ovilla.

Isovanhempien hätä oli mennyt lennon keskeytyksestä koituvien kustannuksien edelle. Matkustajakone pääsi matkaan lyhyen viivästymisen jälkeen. Lento Manchesterista Australiaan Abu Dhabin kautta sujui lopulta ongelmitta.