Pelastuminen kuin elokuvasta – vanhus löytyi HELP-kirjainten avulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvissa on nähty lukemattomia kertoja miten autiolle saarelle haaksirikkoutuneet ovat ensitöikseen tehneet rannalle suurikokoisen hätämerkin. Usein rantahiekalle rakennetaan esimerkiksi oksista tai puista tekstit SOS tai HELP. Nyt elokuvien tarinasta on tullut totta.

Splash
Splash

Arizonassa erämaahan eksynyt nainen on nimittäin nyt pelastettu hänen oltuaan peräti yhdeksän päivän ajan eksyksissä. 72-vuotias vanhus Ann Rodgers oli edesauttanut pelastumistaan rakentamalla aukealle paikalle oksista tekstin HELP. Lopulta teksti havaittiin häntä etsineestä helikopterista.

Koiransa kanssa liikkeellä ollut Rodgers päätyi erämaahan, kun hänen autostaan loppui polttoaine hänen vierailtuaan perheensä luona Phoenixissa. Hän yritti kiivetä korkeammalle paikalle, jotta saisi matkapuhelimensa verkkoon, mutta eksyi samalla reissulla. Nainen toimitettiin sairaalaan.