Leffafani, varo tätä verkkosivua! Paljastaa elokuvien loppuratkaisut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet pyrkivät välttelemään elokuvien ja televisiosarjojen juonipaljastusten, eli niin kutsuttujen spoilereiden lukemista viimeiseen asti. Nyt verkossa on kuitenkin avattu sivusto, joka paljastaa elokuvien loput kärsimättömille katsojille.

Spoil Me -sivuston idea on yksinkertainen. Hakukenttään kirjoitetaan spoilattavan elokuvan nimi, ja sivusto paljastaa lopun kirjoitetussa muodossa. Ilkeämieliset ihmiset voivat jopa jakaa sivuston juonipaljastuksia Facebookissa, Twitterissä tai sähköpostilla.

Sivusto tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden kirjoittaa omat versionsa juonipaljastuksista. Tämän vuoksi Spoil Me -sivustolla voi törmätä toisinaan myös erittäin villeihin, omaperäisiin ja kyseenalaisiinkin tulkintoihin elokuvista ja niiden loppuratkaisuista.