Retro Beach Party toukokuussa Hernesaaren rannassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Hernesaaren uusi tapahtuma-alue tarjoilee yleisölle rantabileet perjantaina 27. toukokuuta, kun Retro Beach Party virittelee bilekansan rantatunnelmiin. Lavalle nousevat tuolloin Basshunter, Günther ja DJ Oku Luukkainen.

Nykyisin Dubaissa asusteleva ruotsalainen Basshunter tuli aikoinaan tunnetuksi Boten Anna -jättihitistään, mutta on julkaissut uutta materiaalia myös sen jälkeen.

Niin ikään ruotsalainen Günther tuli aikoinaan tunnetuksi bilehiteistään, kuten Ding Dong Song ja Teeny Weeny String Bikini. Myös hän on julkaissut uutta musiikkia vielä viime vuosinakin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat