Varastettu Ferrari löytyi 28 vuoden jälkeen

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Murha ei tunnetusti vanhene koskaan, mutta autovarkaus lukeutuu lähes samaan sarjaan. Ainakin jos esimerkkinä on tapaus, jossa 28 vuotta sitten Kaliforniassa varastettu Ferrari löytyi Yhdysvalloissa.

Punainen vuosimallin 1981 Ferrari 308 GTSi napattiin Los Angelesin tullissa juuri ennen kuin se oltiin lastaamassa Puolaan matkalla olleeseen laivaan. Noin 50.000 dollarin hintainen menopeli oli kirjattu tullin papereihin väärän auton tiedoilla, mutta kyseinen auto oli jo aiemmin laivattu Eurooppaan. Siksi huijaus paljastui.

Auton alkuperäinen omistaja ei tule enää tullin löydöksestä hyötymään, sillä hän sai vakuutusyhtiöltään korvaukset autovarkaudesta jo vuonna 1987. Vakuutusyhtiö sen sijaan tullee myymään tai huutokauppaamaan auton.