Brandi peppu paljaana makuuhuoneessa – ei uskoisi 43-vuotiaaksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnettu Brandi Glanville on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla seksikkään makuuhuonekuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvassa kaunotar poseeraa pelkissä alushousuissa ja Christian Louboutinin korkokengissä.

43-vuotias kaunotar kiittää kuvansa tiedoissa Kim Kardashiania hänen aloittamastaan kuvatrendistä. Brandin mielestä on upeaa, että Kardashian on uskaltanut julkaista rohkeita kuvia äidiksi tulemisen jälkeenkin ja se on rohkaissut myös muita tekemään samoin.

Glanville kertoi olevansa ylpeä vartalostaan, sillä hän kokee olevansa erittäin hyvässä kunnossa verrattuna siihen, että ikää on jo 43 vuotta ja hänellä on kaksi lasta. Brandi on siinä oikeassa, sillä hänen vartalonsa on kadehdittavan upea.