Lento viivästyi sään takia – perheneäidin raivokohtaus videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lomamatkan alkamista odottanut perheenäiti on menettänyt malttinsa lentokentällä lennon viivätymisen vuoksi. Nainen oli saanut tietää, että lento oli myöhässä huonon sään vuoksi ja LaGuardian kiitoradat jouduttiin sulkemaan tilapäisesti kovien tuulien takia.

Perhe oli odotellut lentoa New Yorkista Miamiin useita tunteja ja lopulta perheenäiti sai raivokohtauksen. Hän alkoi huutaa ja riehua lähtöportilla tiskillä oleville työntekijöille. ABC News -kanavan mukaan perhe oli varannut matkan Disney-risteilylle ja he pelkäsivät myöhästyvänsä laivasta lennon viivästymisen takia.

Perheenäiti ei suostunut ymmärtämään sitä, että henkilökunta ei voinut vaikuttaa huonoon säähän. Kun sääolosuhteet viimein paranivat, ilmaantui toinen ongelma. Miehistön työaika oli ylittynyt eivätkä he voineet lentää ilman lakisääteistä lepoa. Lentokone lähti lopulta matkaan 12 tuntia myöhässä.