Upporikas nyrkkeilytähti levitteli rahanippujaan: ”Miljoonia tekemättä mitään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka nyrkkeilytähti Floyd Mayweather ihastui palavasti 19-vuotiaaseen vaatemyyjään, jonka hän tapasi fanitapaamisessa Cannockissa, Englannissa. Sittemmin paljastui, että kyseessä oli kolmiodraama. Upporikas Mayweather ei kuitenkaan tainnut ottaa tapahtuneesta kovin suurta stressiä.

4,3 miljoonan euron Koenigsegg CCXR Trevita -urheiluautolla kaasutteleva upporikas nyrkkeilytähti esittelee mielellään vaurauttaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet on kuitenkin nähty poikkeuksellisen näyttävissä kuvissa, joissa hän muun muassa levittelee rahanippuja pitkin pöytäänsä.

Kuvatekstissä hän kertoo omaisuutensa kasvavan hyvien sijoitustensa ansiosta kuukaudessa yli miljoonalla dollarilla ilman, että hän itse tekee mitään asian eteen.

They say "Life Is What You Make It" and to that, I'll agree wholeheartedly! As I sit here acknowledging how blessed I am to be retired a year shy of my 40th birthday, it's nearly impossible to say that I am not living the "American Dream". Without my usual six-pack or muscle tone in sight, I can sit back and get the last laugh, knowing that I put in the "Hard Work & Dedication" to be 49-0. I'm blessed to wake up every morning, certain that my bank accounts are growing. Making 7 figures monthly without moving a finger, just further proves that I've made brilliant investments and decisions that allow me to walk away from the ring, comfortably. I'm proud to be a King. Video credit: @greg_larosa_tmt www.themoneyteam.com

Video, jonka Floyd Mayweather (@floydmayweather) julkaisi

My lavish lifestyle #MiamiBeachMansion #Bugatti #Miami www.themoneyteam.com photo credit: @badmedina

Kuva, jonka Floyd Mayweather (@floydmayweather) julkaisi

www.themoneyteam.com #AIRMAYWEATHER

Kuva, jonka Floyd Mayweather (@floydmayweather) julkaisi