Näin alkoholi muuttaa ihmisiä – valokuvaaja ikuisti mallit 1, 2 ja 3 viinilasin jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholi saa tunnetusti tunnelman kohoamaan, koska se poistaa estoja ja tekee monista ihmisistä rennompia ja seurallisempia. Mitä enemmän alkoholia sitä enemmän muutos ihmisissä näkyy. Brasilialainen valokuvaaja Marcos Alberti halusi ikuistaa muutokset kuviksi, jotka kiteyttävät hyvin mitä ihmisissä tapahtuu.

Alberti kuvasi ihmiset ensin selvin päin ja sitten yhden, kahden ja kolmen viinilasillisen jälkeen. Tuloksena syntyi kuvasarjoja, joissa nähdään miten ihmiset rentoutuivat ja innostuivat jopa hulluttelemaan.

Suomalaisilla on tunnetusti suuri toleranssi alkoholin kanssa, joten todennäköisesti suomalaisten vastaavissa kuvissa ilmeet olisivat olleet peruslukemilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash