Taapero on tuleva taikuri? Ymmärsi taikatempun salaisuuden heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset pitävät taikurien temppujen seuraamisesta ja viihtyvät hyvien taikurien parissa samalla tavalla kuin hieman vanhemmatkin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun mies esitti taaperolle taikatempun, jonka jujun lapsi ymmärsi heti.

Mies esittää lapselle legendaarisen katoamistempun, jossa mies saa valkoisen esineen katoamaan kämmenensä sisältä. Lapsen mielestä temppu näyttää niin hauskalta, että hän haluaa kokeilla sen tekemistä myös itse.

Taapero laittaa valkoisen pallon pienen kätensä sisään piiloon ja avaa nyrkkinsä miehen pyynnöstä. Pallo ei kuitenkaan ole vielä kadonnut, minkä vuoksi lapsi päättää saada sen katoamaan ja heittää sen nopeasti olkansa yli. Mies ei voi kuin nauraa nokkelalle pojalle.