Supermalli ja laulajatähti saivat tyttären – nyt ovat geenit kohdallaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen laulajamiehensä John Legend ovat viimein saaneet tavata tyttärensä, joka syntyi 14. huhtikuuta. Pariskunta kertoi ilouutisista sosiaalisissa medioissa heti ilmoittamalla samalla myös tyttärelle annetun kauniin nimen.

30-vuotias Teigen ja 37-vuotias Legend saivat tyttärensä torstaina, minkä jälkeen Legend ilmoitti onnellisena synnytysuutiset sunnuntaina 17. huhtikuuta. Legend kertoi, että hän ei voisi olla onnellisempi, minkä lisäksi hän paljasti twiitissään tyttären nimeksi tulleen Luna Simone Stephens.

Tuore äiti julkaisi myös Instagram-seuraajilleen kuvan, joka on otettu näytöstä, jossa lukee tyttären paino. Luna Simone painoi syntyessään vain hieman yli kolme kiloa. Teigen kertoo olevansa hyvin rakastunut uuteen tulokkaaseen, mutta myös hyvin väsynyt rankan rupeaman jälkeen.

She's here! Luna Simone Stephens, we are so in love with you! And sleepy. Very sleepy. ❤️???

Kuva, jonka chrissy teigen (@chrissyteigen) julkaisi