Beyoncen päivitys ihmetyttää – mitä tapahtuu 23. huhtikuuta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce on kiusoitellut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa mystisen videon. Videolla mainosteteaan salaperäistä ”Lemonade”-nimistä asiaa, joka esitetään lauantaina 23. huhtikuuta Yhdysvaltojen HBO-kanavalla.

Lyhyeltä videolta ei selviä, mikä Lemonade tarkalleen ottaen on. Sen on spekuloitu olevan muun muassa tulevan levyn mainos, kokopitkä elokuva tai tuore musiikkivideoista koostuva albumi. 30 sekuntia pitkällä videolla Beyonce nähdään muun muassa nojaamassa auton konepellille.

Beyoncen tiedetään suunnittelevan uuden levyn julkaisua, mutta albumin julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi vastaavanlaisista tempauksistaan. Esimerkiksi taannoisen Formation-singlen julkaisu tuli tähden suurimillekin faneille täytenä yllätyksenä.